
împreună vom intra în fabrica companiei Emprod, care deține celebrul brend Priceputu, și vom vedea cum se fabrică micii Priceputu.
Totul începe în secția de Tranșare.
Materia primă este de proveniență românească, de cea mai bună calitate, aceasta urmează să fie tranșată, pentru obținerea unui produs de calitate superioară.
Carnea tranșată aici are două destinații: pentru vânzare în propriile magazine cât și pentru procesare.
Fabrica Emprod produce două sortimente de mici: Micii porționați și micii priceputu
Materia primă de bază pentru micii porționați este: carne de vită, carne de porc și carne de oaie.
Pentru Micii priceputu, renumiți pentru savuarea lor, materia primă de bază este: carnea de vită și carnea de porc.
Această fabrică produce între 5 și 7 tone de mici săptămânal, producția crescând în sezonul estival.
Materia primă care a fost tranșată urmează să ajungă în secția de Preparare, aici întreaga materie primă este supusă operațiunilor de tocare și malaxare.
După ce materia primă este tocată urmează operațiunea de malaxare și amestecarea cu condimente naturale: piper, cibru, usturoi, boia și alte incrediente secrete care fac parte din rețeta producătorului.
Astfel, se obține pasta de mici care urmează să fie dusă în secția de porționare, această secție fiind dotată cu utilaje performate pentru obținerea unui randament cât mai mare.
Aici micii sunt porționați în caserole care conțin câte 12 mici.
Acum avem ca produs finit: Celebrii mici de la Priceputu. Aceștea urmând să fie supuși ultimei operațiuni de ambalare și etichetare..
Avem produsul finit Micii de la Priceputu care urmează să fie livrați în magazinele din București și din țară.
Vă așteptăm în magazinele noastre și pe site-ul nostru oficial www punct priceputu punct ro
La revedere!
by
Ciprian Axiniei